Privéschool (Examencommissie) Secundair onderwijs

Ben je in een studierichting beland met weinig perspectieven? Voel je je er niet op je plaats? Heb je al eens een jaar verloren en wil je het inhalen? Moet je om medische redenen op jouw tempo les kunnen volgen? Kom je uit het buitenland en blijkt je behaalde diploma hier niet geldig? Beoefen je topsport en valt je trainingsschema grotendeels samen met de lessen in een traditionele, secundaire school? Wil je bij voorkeur vandaag nog orde op zaken stellen en gaan voor wat je echt wilt?

Volg online les!

Waar u ook bent. Op de tijdstippen die u het best uitkomen.
Eén klik. De docent verschijnt in levende lijve op uw computer, en u op die van hem.
En de les kan beginnen.

De keuze van meer dan 80 %.
Online is so fine.

Full Marks’ privéschool helpt je om zo snel mogelijk bij de Examencommissie het getuigschrift eerste of tweede graad of het diploma secundair onderwijs te behalen. De vruchtbare combinatie van individuele lessen en studie leidt al gauw naar excellente examenresultaten. En dat smaakt naar meer. In een positieve sfeer wordt alles mogelijk. We hebben meer dan 30 jaar ervaring en de aanhoudende ambitie om het beste in elke leerling naar boven te halen.

Voortbouwend op wat je kent en kunt, leggen deskundige en toegewijde docenten je elk detail uit, verschaffen je inzicht in de algehele structuur en samenhang, laten je examengericht oefenen tot het vanzelfsprekend wordt. Full Marks creëert het noodzakelijke ritme, laat je het rendement van regelmaat ontdekken (planning, timemanagement), checkt of en hoe voorbereidingen zijn uitgevoerd. Uitgebreide feedback aan de ouders.

Fulltimeprogramma (met of zonder sport) van maan- tot en met vrijdag tussen 08.30 en 16.00 uur (aanpasbaar aan trein- en busuren). Flexibele uurregeling voortopsporters, in combinatie met werken, en wegens medische redenen. Indien nodig ook op zaterdag en/of doorlopend tijdens schoolvakanties. Instappen kan het hele jaar en is op elk ogenblik zinvol.

Instellingsnummer 110 783.

© Full Marks